Оберіть вагу: |
|
Немає в наявності
|
---|
Вага в упаковці г. | 100, 225, 500, 1000 г. |
Вид кави | В зернах |
Безкоштовний помел | За бажанням |
Склад | 100% Арабіка (Моносорт) |
Країна походження | Конго |
обсмаження | Середне |
Смак | Насичений, З кислинкою |
Смакові відтінки | Фруктовий, Димний |
«Конго Ківу»
Конголезьку каву можна вважати ідеальним балансом між кислотністю, насиченістю і ароматом. Кава з Конго дуже високої якості і відрізняється багатим насиченим смаком. Солодкувато-фруктовий мікролот* з нотками грейпфрута і папайї. Гіркувато-солодкий післясмак грейпфрутового соку. Жителі цієї країни наскільки люблять свою каву, що на експорт йде всього лише 10%.
Особливості Арабіки Конго Ківу (Arabica Congo Kivu)
● Висока якість сировини.
● Висока насиченість напою.
● У цьому сорті кави ідеально збалансовано аромат і насиченість з кислотністю.
● Каву з Конго можна вважати ексклюзивною і досить рідкісною.
*Мікролот - це унікальний сорт кави, вирощений на певній плантації, зі своєю історією. Перш за все мікролот цінується за свою винятковість і рідкість, за унікальність кліматичних, географічних умов вирощування та обмеженого (невеликого) кількості врожаю.